Türkiye Bayanlar Voleybol 3.ligi 6. gurupta mücadele eden Merinosspor lig başından beri oynadığı üç maçı da set vermeden alarak liderlik koltuğuna yerleşti. Son maçında Tunceli Pertek Belediyespor’u deplasmanda set vermeden yenen Merinosspor, Gaziantep’e yüksek moralle döndü.

Bayanlar voleybol liginde geçtiğimiz yıl gurubunda şampiyon olan Merinosspor lige hızlı başladı. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Tunceli Pertek Belediyespor’u 13-25, 14-25 ve 9-25 sonuçlarla set vermeden 3-0 yenen Merinosspor ilk hafta oturduğu liderlik koltuğunu bırakmıyor. Bir maçı kendi sahasında iki maçı da deplasmanda kazanan Mavi Melekler, namağlup olarak ligi bitirmeyi hedefliyorlar. Merinosspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Yavuz, şampiyonluk hedefi ile yola çıktıklarını belirterek “ Geçtiğimiz yılda gurup şampiyonu olmuştuk. Bu yıl namağlup unvanla şampiyon olup ikinci lige çıkmayı hedefliyoruz. Alt yapıya önem veren bir kulüp olmamız dolayısıyla sporcularımızın çoğunluğunu alt yapıdan yetiştirdik. İkinci lig hedefimiz olduğu için önümüzdeki dönemde takıma yeni arkadaşlarımızı da katarak daha da güçleneceğiz. Takım içerisindeki birlik ve beraberlik, azimli çalışma bize başarıyı getirmektedir. Tüm sporcu arkadaşlarımı ve hocalarımızı kutluyorum “ dedi.

Merinosspor Takım Antrenörü Ali Bağcı ise bazı sakatlıklar olmasına rağmen zorlu bir deplasmandan başarı ile döndüklerini belirterek, “Önemli olan takım uyumu ve çalışmadır. Biz bu sezonda önemli başarılara imza atmak için aralıksız çalışıyoruz. Sporcularıma olan güvenim tamdır” diye konuştu.