Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan Birlik Vakfı’nın gençlik kuruluşu olarak bilinen Gaziantep Genç Birlik Vakfı’nı ziyaret etti.

Ziyarette vakfın yaptığı çalışmalar hakkında Genç Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Fatih Aslan’dan bilgi alan Erdoğan, Gaziantep’te son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Gaziantep’in huzur ve kardeşlik şehri olduğuna dikkat çeken Erdoğan: “Gaziantep’in huzurunu kimse bozamaz, Türkiye dünyanın parlayan yıldızı olmaya devam edecektir” dedi.

Gaziantep Genç Birlik Vakfı Başkanı Mehmet Fatih Aslan’dan vakıf çalışmaları hakkında bilgi alan Erdoğan yapılan çalışmaların önemli olduğunu belirterek vakıf yöneticilerini kutladı. Türkiye ve Gaziantep gündemini değerlendiren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan bayram sonrası yaşanan olaylarla ilgili düşüncelerini de belirterek “Gaziantep Türkiye’nin ve dünyanın en önemli sanayi kentlerinden birisidir. Burada insanlar için iş var, aş var, huzur var. Gaziantep bir huzur ve barış şehridir. Burada kimse huzurumuzu bozamaz. Toplama eylemcilerle kenti karıştırmaya kalkışanlara izin verilmemiştir. Gerek dış güçler gerekse onların Türkiye’deki uzantıları bölgede güçlü bir Türkiye istemiyor. Ancak bugün kendi savunma sistemini kuran ve kendi savunma sanayisini geliştiren Türkiye bölgenin lider ülkesi olmaya devam edecektir.” Diye konuştu.

Gaziantep Genç Birlik Vakfı Başkan ve üyeleriyle uzun uzun sohbet eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan gençlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek STK’lar içerisinde etkin olarak görev almaları yönünde de tavsiyelerde bulundu.