Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri hazırladıkları Biz Atatürk’üz adlı oratoryo ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 76. yılında andı.

Duygusal anların yaşandığı oratoryoda minik öğrenciler seslendirdikleri bir birinden güzel Atatürk şarkıları ile büyük beğeni toplarken öğrenci velilerinin de öğrencilerle aynı kıyafetleri giymesi dikkat çekti. GKV Özel Anaokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinliğe katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç.Dr. Atanur Vergili minik öğrencileri kutlayarak “Böyle anlamlı bir günde bizlere duygusal anlar yaşatan öğrencilerimizi ve onları yarınlara hazırlayan öğretmen ve idarecilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

GKV Özel Anaokulu Müdiresi Neslihan Türkistanlı yaptığı açış konuşmasında öğrencilerin geleceğe en iyi koşullarda hazırlanmasında hiçbir fedakârlıktan kaçınılmadığını vurgulayarak küçük yaşta çocuklara ülkenin önemli değerlerinin öğretildiğini ve bu değerlere sahip çıkılması için gerekli her türlü çalışmanın içerisinde olduklarını belirtti.

GKV Özel Anaokulu Şirinler ve Kelebekler sınıflarından oluşan öğrencilerin hazırladığı Biz Atatürk’üz oratoryosunda Atatürk’ün doğumundan itibaren eğitim hayatı, askerlik yaşamına ilk adım atışından Başkomutanlığa yükselişine kadar geçirdiği süreçlerle Cumhuriyetin kuruluşu ve yapılan inkılaplar görsel bir şovla gözler önüne serildi. Oratoryo içerisinde öğrencilerin seslendirdiği çocuk şarkıları da programın akışı içerisinde duygulu anlar yaşanmasına sağlarken etkinlikleri izlemeye gelen ailelerde zaman zaman bu şarkılara eşlik ederek gösterilere farklı bir renk kazandırdı. Gösterilerin sonunda velilerde sahneye gelerek çeşitli marşları öğrencilerle birlikte okuyarak günün anısına hatıra fotoğraflar çektirdiler. Atatürk Haftası etkinliklerinin GKV Özel Okullarının çeşitli kademelerinde hafta boyunca devam edeceği de açıklandı.