Gaziantep OFF-ROAD Kulübü (GAZOFF) tarafından düzenlenen 1. Gaziantep OFF-ROAD oyunları için yaklaşık 40 ilden 180 araç ile Gaziantep’e gelen OFF-ROAD üyeleri, Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı’nda unutulmaz bir kamp geçirdi. Müzik eşliğinde piknik yaparak, kamp ateşini yakan OFF-ROAD üyeleri, Dülük Tabiat Parkına hayran kaldı.

Gaziantep’te ilk defa düzenlenen, Gaziantep OFF-ROAD Kulübü (GAZOFF) tarafından organize edilen OFF-ROAD oyunları için Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yarışmacılar, Dülük Tabiat Parkında kamp kurarak, gönüllerince eğlendi. Kamp ateşi yakarak müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen üyeler, Dülük Tabiat Parkına hayran kaldı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi ve OFF-ROAD Gaziantep Kulübü Kurucu Başkanı Mehmet Nuri Turan, “Burada Türkiye’nin farklı illerinden gelen otomobil sever, motor sever ve özellikle OFF-ROAD sever tüm misafirlerimizle OFF-ROAD oyunlarının ilkini bu yıl gerçekleştiriyoruz. Bu sporun kardeşlik olduğunu, dostluk olduğunu pekiştirmek adına birçok motor sporsever kardeşimiz bizleri kırmayarak geldiler. Şuanda Dülük Tabiat Parkında OFF-ROAD Kulübü üyelerine bir kamp düzenledik. Tüm misafirlerimizle birlikte akşam yemeği yedik. Burada arkadaşlarımız kurmuş oldukları çadırlarında kampını yapacaklar. OFF-ROAD üyelerimiz Şehitkamil Belediyemiz tarafından yapılan Dülük Tabiat Parkına hayran kaldılar. Özellikle bu çerçevede bizlere desteklerini her zaman veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. 1. Gaziantep OFF-ROAD oyunlarını en iyi bir şekilde yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

DÜLÜK TABİAT PARKINI BİZLERE MİSAFİRPERVERLİK ÇOK GÜZEL

Anatolia OFF-ROAD Kulübü Başkanı Murat Taşlıda ise şunları söyledi:

“Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna Motor sporlarının bir kardeşlik örneği olmasını dileyerek, buraya davet üzerine geldik. Buraya geliş amacımız motor sporlarının kardeşlik olduğunu göstermek için İstanbul’dan geliyoruz. Mehmet Nuri Turan kardeşimiz bizleri aylar öncesinden bu oyunlara davet etti. Bizde araçlarımızla birlikte Gaziantep’e geldik. Buradaki organizasyon çok güzel, misafirperverlik çok güzel olmuş. Bütün motor sporlarıyla ilgilenen kulüpleri böyle organizasyon yapmalarını diliyoruz. Bizlere böyle bir kamp fırsatı veren ve Dülük Tabiat Parkını bizlere açan Şehitkamil Belediye Başkanı sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz.”

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen sabah kahvaltısına da katılan OFF-ROAD üyeleri, daha sonra oyunların düzenleneceği alana geçti.