Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Onkoloji Hastanesi Okulunda, Cumhuriyetimizin kuruşunun 91. yıl dönümü nedeniyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

Onkoloji Hastanesi idaresi ve okul öğretmenleri öncülüğünde, öğrenciler tarafından düzenlenen program büyük ilgi gördü. Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Metin Kılıç ve Uz. Ecz. Ahmet Sami Boşnak’ın açılış konuşmalarından sonra, öğrenciler bayram coşkusu ile şiirler okudu. Programın sunuculuğunu da üstlenen öğrencilerin performansı, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Onkoloji Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Özkaya, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Belgin Alaşehirli ve Pediatrik Hematoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Bay’ın da katılımı ile gerçekleştirien kutlamalarda; vatan ve bağımsızlık aşkıyla kazanılan Kurtuluş Savaşımızın tacı, şehitlerimizin ve gazilerimizin bağımsızlık uğruna gösterdikleri eşsiz fedakarlıkların mirası, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletine en büyük armağanı olan Cumhuriyetimizin kuruluşu büyük bir coşku ve kıvançla kutlandı.

Programın sonunda, 2013- 2014 yıllarında Onkoloji Hastanesi’ne süreklilik arzeden maddi ve manevi desteklerde bulunan kurum ve kişilere plaket verildi.