Gaziantep Aydınlar Mahallesinde Oto Test ve Ekspertiz Merkezi’nin açılışı yapıldı.

İkinci el araçların her türlü testinin yapılabildiği merkezin açılışına SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, çok sayıda işadamı ve siyasetçi katıldı. Merkezin açılışından önce halk oyunları gösterisi düzenlendi. Açılış kurdelesi kesilmeden önce bir konuşma yapan oto test ve ekspertiz merkezi sahibi Tuncay Kırlangıç, “Türkiye’de sayılı, Gaziantep’te de övünmek gibi olmasın bir numara olarak adlandırdığımız, gördüğümüz ikinci el oto test ve ekspertiz merkezimizi açmak için bu gün burada toplanıyoruz” dedi.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ise konuşmasında, “Eskiden burada tamirci arkadaşlar vardı ama şu anda bu işi tamamen eksperlere ve genel olarak da böyle müesseselere devrettiler. O bakımdan teknoloji ilerliyor. Her şey daha ileriye doğru gidiyor. İnşallah hayırlı ve uğurlu olur. Bol kazanç versin” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Kurdeleyi SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, işadamları ve siyasetçiler kesti. Deneme amaçlı bir otomobil testten geçirildi.