Şahinbey Belediyesi tarafından, Özdemirbey Mahallesi’nde yaptırılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesis yapımlarına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Özdemirbey Sosyal Tesisi yapılan törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Özdemirbey Mahallesi’nde yapılan açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayarak Kuran tilavetiyle devam etti. Açılış töreninde konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vatandaşa hizmet etmek için Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek çalıştıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “El birliğiyle gayretle bir araya gelerek merkeze insanı koyarak, daha iyi nasıl hizmet edebilir gayreti içindeyiz. Ben bundan dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizim yaptığımız 65 sosyal tesisten birisi olan Özdemirbey Sosyal Tesisi’ni vatandaşlarımız kullanmaya başlamıştı fakat resmi açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. Üstte iki sınıfımız ve kadınların kullandığı bir taziye evimiz var. Alt katta da erkeklerin kullanabileceği bir alan var. Çocuklarımız burada kurslara katılıyor ve sosyal tesisimiz mahalleyle birleşmiş bir yapıya sahip. Dediğim gibi halkımızın rahatı için çalışıyoruz. Tesisimizin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, Şahinbey Belediyesi’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, “Şahinbey bizim için çok kıymetli bir ilçe. Bize düşen kısımda birlikte rahmet var anlayışıyla, sizin için kadınlarımız için, çocuklarımız için daha ne yapabiliriz diye çalışıyoruz. Sizden aldığımız güçle bir mahallemizi diğerinden ayırt etmeden, bir ilçemizi diğerinden ayırt etmeden, insanımızı en iyi şekilde yaşatmak için buradayız. Başkanımızın yaptığı çok önemli çalışmalar var. Bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılışa gelen konuklara aşure ikramının ardından tesisin açılışı yapıldı.

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt, Şahinbey Belediyesinde görevli daire amirleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.