Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ile beraberindeki heyet, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’yi makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Ali Gür, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hilmi Bayraktar ve Prof. Dr. Metin Bedir, Rektör danışmanları Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı ve Doç. Dr. Mehmet Emin Sönmez, Genel Sekreter yardımcıları Mehmet Ali Eminoğlu ve Burhan Akyılmaz ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’yi makamında ziyaret etti. Gür ve beraberindekileri GAÜN ekibini Ak Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette, Prof. Dr. Gür, rektörlük görevine başlamasının ardından Ak Parti İl yönetiminin yaptığı hayırlı olsun ziyareti için tekrar teşekkür ederek, iadeyi ziyarette bulunduklarını kaydetti. Rektör Gür, “Gaziantep Üniversitesi olarak kentimizle iç içe, iş dünyamızla kol kola, Gaziantep’e katma değer oluşturacak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, sadece iyi doktor, iyi mühendis, iyi öğretmen yetiştirmek değil, milli ve manevi değerlerimize bağlı, ülkesini seven, sorumluluk sahibi gençler yetiştirmek” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci de, Gaziantep Üniversitesi’nin Gaziantep’in en önemli değerlerinden birisi olduğunu vurgulayarak, "Gaziantep hepimizin. Dolayısıyla hepimizin asli görevi de kentimize hizmet etmek. Üniversitemizin ve yönetiminin de aynı bilinçle hareket ettiğini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Ziyarette, başta Suriye’deki savaşın Türkiye ve Gaziantep’e olan etkileri olmak üzere, bölgesel ve ulusal birçok konuyla ilgili görüş alış-verişinde bulunuldu. Ak Parti İl Yöneticileri, bölgenin tarihsel gelişimiyle ilgili sohbetini keyifle dinledikleri GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Bayraktar’dan bir konferansta konuşmacı olmasını rica etti. Bayraktar da teklife olumlu cevap verdi. Ziyaretin sonunda Ak Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci Rektör Gür’e Anayasa değişikliğine ilişkin bir kitapçık, Gür de Özkeçeci’ye kutnu kumaştan yapılmış bir kravat ile GAÜN işlemeli fincan takımı hediye etti.