Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla öğretmenlere özel ajanda ve sunum kalemi hediye etti.

Gelecek nesilleri yetiştiren öğretmenleri unutmayan Fatma Şahin, ajandanın girişinde ülkelerin geleceği, milletlerin ve dolayısıyla insanlığın geleceğini tayin eden öğretmenleri sevgi ve saygıyla selamladı.

İnsana ve eğitime yapılan yatırımın, geleceğe dönük en büyük yatırım olduğunu belirten Şahin, nitelikli toplumun seçkin birer ferdi olan öğretmenleri ve buna ortam hazırlayan öğretim kurumlarının her zaman yanında olduklarına dikkati çekti.

Belediyenin imkanları ve duyarlı vatandaşların katkısıyla eğitime yönelik yatırımların, hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan Şahin, şu mesajları verdi:

“Halkımızın her alanda daha iyi yaşanabilecek Gaziantep sunmak adına daima iş başındayız. Bütün bu çalışmalarımız, eğitim konusunda siz değerli öğretmenlerimizin gösterdikleri üstün gayretlerle birleşince geleceğe daha umutla bakmamıza neden olmaktadır. Her zaman hatırlamayı ve değer verilmeyi hak eden, bizleri bilgi ve sevgiyle aydınlatan kocaman eğitim ordumuzun birer neferleri olarak sizleri kutluyorum.”

Hazırlanan “Öğretmenler Günlüğü ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in isminin yazılı olduğu sunum kalemi” İlçe Milli Eğitim müdürlükleri kanalıyla yaklaşık 20 bin öğretmene dağıtıldı.

Bu arada vefat eden öğretmenleri de unutmayan Şahin, onların mezarında Kuran’ı Kerim okutturdu.