Ampute Futbol Süper Lig’inde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, kendi sahasında konuk ettiği Antalya Engelliler Ampute Futbol takımını attığı 5 golle mağlup etti.

’Şahinbey Belediye Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmayı izlemeye, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları Birol Ülger ve Ali Aytek’in yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı. Oyuna hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, maçın ilk yarısını Cüneyt ve Nurettin golleriyle 2-0 galip bitirdi. İkinci yarıda da maçın kontrolünü elinden bırakmayan Şahinbey Ampute, Barış’ın 2 ve Yalçın’ın 1 golüyle karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

Maçın ardından konuşan Şahinbey Ampute Futbol takımı oyuncuları, maçı kazandıkları için mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Attığı 2 golle, galibiyete büyük katkı sağlayan Barış Telli, “Güzel maçtı, soğuk havada her iki takım da çok iyi mücadele etti. Her iki takım da fair-play çerçevesinde oynadı. 5-0’lık farklı bir galibiyet oldu. Bu galibiyeti başta Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na, Kulüp Başkanımız Cuma Güzel’e ve Teknik Direktörümüz Ökkeş Böke’ye armağan ediyoruz” dedi.

Kaleci Sedat Kurt ise, bütün engellilerin Ampute futbola yönelebileceğini ifade ederek, “Güzel bir karşılaşmaydı. Antalya’yı 5-0 mağlup ettik. Bütün engelliler adına sevinçliyim. Engelli arkadaşlarımızın bu spora önem vermesini ve bizleri desteklemesini istiyoruz. Bize desteklerini esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.