Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi. Başkan Tahmazoğlu, “Belediye olarak maddi durumu yetersiz olan 31 bin kişiye destek sağlıyoruz” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Başkan Yardımcısı Dursun Gökbudak, Kıbrıs Mahallesi’nde ikamet eden Güngör ve Kaymaz ailelerini ziyaret etti. İlk olarak ikisi de fiziksel engelli olan Lütfi ve Derya Kaymaz çiftini ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, ailenin 7 yaşındaki kızına okul çantası ve kırtasiye malzemesi hediye ederken, 4 yaşındaki oğullarına ise oyuncak hediye etti. Burada aile fertlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Tahmazoğlu, ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Lütfi Kaymaz ve eşi Derya Kaymaz ise Şahinbey Belediye’nin Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü’nün kendileriyle sürekli olarak ilgilendiğini ve ihtiyaçlarının karşılandığını ifade ederek Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

‘ALLAH TAHMAZOĞLU’NU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN’

Kaymaz ailesiyle, bir süre sohbet eden Başkan Tahmazoğlu daha sonra aynı mahallede yaşayan ve hasta olduğu için çalışamayan Şeyhmus Güngör’ü ve ailesini ziyaret etti. Burada da ailenin okula giden 12 yaşındaki oğullarına ve 10 yaşındaki kızlarına çanta ve kırtasiye malzemesi hediye eden Başkan Tahmazoğlu, aile fertlerinin sorunlarını dinledi. Eşi kanser hastası olduğu için çalışamadığını ve ailesini geçindirmekte zorluk yaşadığını ifade eden Adeviye Güngör, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’ndan Allah razı olsun. Bizleri hiç yalnız bırakmadı. Sosyal Market kartımızla buradan alışveriş yapabiliyoruz. Evimizde ki eksikleri kendileri gelip görüp tamamlıyor. Allah başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

‘DÜZENLİ OLARAK AİLE ZİYARETLERİ YAPIYORUZ’

Başkan Tahmazoğlu da Şahinbey Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi aileler başta olmak üzere düzenli olarak aile ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Bugün iki ailemizi ziyaret ettik. İhtiyaç sahibi ailelere biz belediye olarak destek sağlıyoruz. Şu anda 31 bin kişiye de destek sağlıyoruz. Gerek ben gerekse, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz düzenli olarak aile ziyaretlerinde bulunuyor. Biz her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz ”dedi.