Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Spor ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Aksu, Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bundan sonra inşallah bir arada çalışacağız" dedi.

Gaziantep’te düzenlenen İnovasyon Haftası nedeniyle kente gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Aksu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte, Şahinbey Belediyesi tarafından Güneykent Mahallesi’nde yaptırılan Şahinbey Spor ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezdeki sınıflara girerek öğrencilerle sohbet eden Aksu, merkezin üstlendiği görevin çok önemli olduğunu belirterek, "Bizim de isteğimiz Türkiye’deki gençlerimizin doğru bir eğitim alarak, vatanına, milletine faydalı olması için uğraşmak, çalışmak. Şahinbey Belediyesi’nin bu konuda emeğini, katkılarını gördük ve bundan mutlu olduk. İnşallah bundan sonra, bu alandan daha fazla birlikte, koordineli çalışacağız. Bu konuda bir ön fikir birliği yaptık detaylarını daha sonra konuşacağız. Burada da başarılı çalışmaları yerinde gördük. Allah Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ve belediyenin başarılarını daim eylesin" diye konuştu.

Merkezdeki kurslarda eğitim gören öğrenciler de, derslerine yardımcı olan ve kendilerini sınavlara hazırlayan kursları açtığı için Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür etti.