Şahinbey Belediyesi sınırlarında yaşayan 11 bin 800 vatandaş son çıkan Torba Yasa’da borçların yapılandırmasını öngören 6552 Sayılı Kanun gereğince Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcunu yapılandırdı.

Son çıkan Torba Yasa’da borçların yapılandırılmasını öngören 6552 sayılı kanun gereğince, Şahinbey Belediyesi’ne borcu olan 11 bin 800 vatandaş Emlak ve Çevre Temizlik Vergi borcunu yapılandırmak için başvuruda bulundu. 11 Temmuz 2014’te başlayan başvuruları karşılamak için 7 vezne ve 7 ön başvuru masasıyla hafta sonları da çalışan Şahinbey Belediyesi, 31 Aralık tarihine kadar uzatılan başvuruları mesai saatleri içinde almaya devam edecek.

Başvuruların ilk zamanlarda yaşanan yoğunluğun bitiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Halen borçlarını yapılandırmayan vatandaşlarımız varsa belediyemize davet ediyoruz. Borçlarını 6 aydan 18 aya kadar taksitlendirerek ödeme imkanları devam ediyor. Ayrıca kredi kartlarına 5 taksit imkanı da sunuyoruz. Vatandaşlarımızdan bu fırsatları değerlendirmesini bekliyoruz” dedi.