Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Kasım ayı meclis toplantısının ilk oturumunda öncelikli olarak Ermenek’te göçük altında kalan işçiler ile ilgili konuşan Başkan Tahmazoğlu, “Yakın zamanda Ermenek İlçemizde üzücü bir olay yaşadık. Bu gibi olaylar gerçekten ülkemizin ortak bir acısı. Bundan sonra böyle olayların yaşanmaması için daha sıkı tedbirler alınması noktasında İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerimizi ve toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle Ermenek’teki tüm vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum’’ dedi.

İçinde bulunduğumuz Muharrem ayı ile ilgili de konuşan Başkan Tahmazoğlu, ‘’Bugün malumunuz Muharrem ayının 10’uncu günü. Muharrem ayı hicri yılbaşımız. Bu ayda Kerbela olayı olmak üzere birçok acı vakıalar yaşanmıştır. İnşallah Muharrem ayının, aşurenin kaynaştırıcı bir özelliği var. Bu mübarek muharrem ayının beraberliğe, birliğe ve muhabbete vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Daha sonrasında Başkan Tahmazoğlu tarafından Şahinbey Belediyesi’nin Ekim ayı faaliyet raporunun okunmasının ardından meclis yoklamasına geçildi. Meclis yoklamasının ardından bir önceki meclis tutanaklarının oylanmasıyla devam eden meclis, bugünkü meclis gündemini 1’i gündem dışı olmak üzere 15madde ile açtı. Gündeme alınan 15 madde oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemde görüşülecek başka madde kalmadığından meclis 6 Kasım 2014 Perşembe günü saat 14.00’da toplanmak üzere kapandı.