Gaziantep Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nın başarılı futbolcularından Fatih Karakuş ve Barış Telli 11-26 Kasım tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Ampute Futbol Dünya Şampiyonası milli takım kampına davet edildi.

Yeni sezona kadrosunu daha da güçlendirerek başlayan Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Süper Lig bazında Gaziantep’i temsil eden tek takım olma unvanını da elinde bulunduruyor. Süper Lig’de yaptığı maçlarda iyi bir performans sergileyen futbolcular oynadığı futbolla da göz dolduruyor. Şahinbey Ampute Futbol Takımında iyi bir performans sergileyen futbolculardan kaleci Fatih Karakuş ile forvet oyuncusu Barış Telli, 11-26 Kasım tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Ampute Futbol Dünya Şampiyonası Milli Takım kampına davet edildi.

Ampute Futbol Takımı oyuncularının Milli Takım kampına davet edilmesiyle ilgili konuşan Kulüp Başkanı Cuma Güzel, "Takım oyuncularımızdan Barış Telli ve Fatih Karakuş’un Milli Takım kampına davet edilmesi bizleri hem mutlu etti hem de gururlandırdı. Kulüp olarak iyi ve başarılı çalışmalar yaparak Gazi şehrimizi ve özellikle de Şahinbey İlçemizi en güzel şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz. Ayrıca bizler bu futbolcuların 30 Kasım- 8 Aralık 2014 tarihlerinde Meksika’nın Culiacan Sinaloa Milli Takım düzeyinde de başarılı olacağına ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz" dedi.