Sanko Holding’in 6 şirketi, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen geleneksel ‘’Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’’nde toplam 7 ödüle layık görüldü.

Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın katılımlarıyla Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

GSO’nun 25. kuruluş yıl dönümünün de kutlandığı törende, GSO müteşebbis kurucu üyeleri ile onursal ve eski başkanlarına da ödülleri takdim edildi.

GSO’nun Kurucu Başkanı merhum Sani Konukoğlu adına ödülünü Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’na ve Kurucu Üye Zeki Konukoğlu ile Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na ödüllerini, Başbakan Ahmet Davutoğlu verdi.

Törende, İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan ‘’2013 Yılı Türkiye’nin En büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ araştırmasında listeye giren Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A. Ş., Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sanko Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile ‘’2013 Yılı Türkiye’nin En Büyük İkinci 500 Sanayi Kuruluşu’’ arasında bulunan Bartın Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile ‘’TÜBİTAK Ar-Ge’’ kategorisinde Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve ‘’En Fazla Patent Başvurusu Yapan Firmalar’’ kategorisinde Sanko özel Eğitim Hizmetleri A.Ş.’ye ödül sunuldu.

Sanko Tekstil’in ödülünü Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’na, Çimko Çimento’nun ödülünü Çimko Çimento Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tansu Tuğlu’ya, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Sunucu takdim etti.

Süper Film’in ödülünü Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu’na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Sanko Enerji’nin ödülünü Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Konukoğlu’na, Vali Erdal Ata sundu.

Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, Bartın Çimento’nun ödülünü Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu’na verdi. Sanko Tekstil’in TÜBİTAK Ar-Ge dalındaki ödülünü ise Sanko Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü Ökkeş Cansız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın elinden aldı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ise Sanko Özel Eğitim Hizmetleri’nin ödülünü Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu’ya takdim etti.