SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, yeni yılın tüm insanlığın mutluluğuna ve güzellikleri yaşamasına vesile olmasını diledi.

Prof. Dr. Sınav, yayımladığı yeni yıl mesajında, yeni yılın yeni umutlar ve heyecanları ifade ettiğine dikkati çekerek, “Türkiye’nin en yeni üniversitelerinden birisiyiz. En yeni, en genç üniversitelerden birisi olarak, yaşadığımız heyecan ve güzellikleri, tüm dünyanın yaşamasını temenni ederim” dedi.

Yeni yılın her zaman büyük beklentiler içinde karşılandığını vurgu yapan Prof. Dr. Sınav, mesajında devamla şu görüşlere yer verdi:

“Güzellikleri ve üzüntüleri ile bir yılı daha geride bıraktık. Her gün yeni bir heyecanı yaşadığımız 2014 yılı, SANKO Üniversitesi’nin eğitim-öğretime başladığı yıl olması dolayısıyla bizim için çok önemli ve anlamlı bir yıl olarak belleğimizde yerini alacak. Üniversitemiz tarihine, öğrencilerine, akademik ve idari personeline başarılarla dolu yıl olması dileği ile Gaziantepli hemşehrilerimizin yeni yılını kutlarım. Yeni yılın tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.”