Şehitkamil Belediyesi tarafından, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 2014-2015 sezonu okul sporları liseler arası futbol şampiyonasında forma şansı bulan futbolcular arasında düzenlenen penaltı atma yarışmasının şampiyonları belli oldu. Usta kramponlar ve eldivenler sergiledikleri performansla Gaziantep futbolu için büyük ümit vaat etti.

Şehitkamil Belediyesi tarafından 25 Aralık Kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen, liseler arası penaltı atma yarışması 19 okuldan 38 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Organizasyon süresi boyunca bir birinden şık vuruşlara ve kurtarışlara sahne olan penaltı atma yarışmasında İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi birinci olurken, ikinciliği Abdülkadir Konukoğlu Lisesi, üçüncülüğü ise Hatice Mustafa Gençten Ticaret Meslek Lisesi elde etti. Final yarışmalarının ardından Şehitkamil Belediyesi Gazikent İlçe Stadyumunda düzenlenen ödül töreninde ise usta kramponlar ve gollere izin vermeyen file bekçileri ödüllerini Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci ve Şehitkamil Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Remzi Yılmaz’ın ellerinden aldılar.

Orta okular arası basketbol şampiyonası, tüm yaş kategorilerinde düzenlenen badminton ve yüzme şampiyonları ve nerdeyse 7’den 70’e izleyen herkesi önce hüzünlendirip sonra güldüren Kurtuluş Düğünü gösterisinin ardından, Şehitkamil Belediyesi, yeşil çimler üzerinde ter döken futbol branşı sporcularını da unutmadı. Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve Liseler Arası Futbol Şampiyonasında forma şansı bulan usta kramponlar ve file bekçileri arasında organize edilen yarışmada, dereceye giren sporcuları ödül yağmuruna tutan Şehitkamil Belediyesi, şampiyonalara katılan tüm okulların beden eğitimi öğretmenleri ve sporcu öğrencilerinden büyük takdir topladı. Penaltı atma yarışına katılarak derece elde eden sporular, yapılan etkinliklere katıldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.