Gaziantep’te Şehitkamil Belediyesi tarafından evi baştan aşağı temizlenen ve ev eşyası hediye edilen Zehra nine mutluluğunu gözyaşlarıyla anlattı.

Yaşlı, hasta ve yardıma muhtaç ailelere hizmet etme yolunda hayata geçirdiği “Vefa Hizmeti” projesiyle vatandaşların gönlünde taht kuran Şehitkamil Belediyesi, tek odalı evde yalnız yaşayan 86 yaşındaki Zehra Ninenin de mutluluğuna ortak oldu. Vefa ekipleri tarafından tek odalı evi baştan aşağı temizlenen ve Şehitkamil Belediyesi tarafından soba, odun, yatak, halıyla evi yenilenen Zehra Nine mutluluğunu gözyaşlarıyla dile getirdi.

ALLAH BAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve örnek proje olarak gösterilen “Vefa Hizmeti” projesi yaşlı ve hasta insanlara yardım etmeye devam ediyor. Yaşlı vatandaşlara, evde genel temizlik hizmeti, kuaför ve berberlik hizmeti, hastane ulaşım hizmeti, su ve elektrik arıza hizmeti, çilingir hizmeti ve pratik ev düzeni hizmeti sunarak, yaşlı ve hasta ailelere “Vefa” hizmetini yerine getiriyor. Dülük Baba Mahallesinde ikamet eden ve tek odalı evde yalnız yaşayan 86 yaşındaki Zehra İş’i evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi vefa ekipleri, evde genel bir temizlik çalışması başlattı. Evin camları, zemini, mutfak eşyaları ve evin her yerini temizleyen ekipler, Zehra Nineyi memnun etti. Ayrıca daha önce de Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankasından yardım alan Zehra Nene’ye ekipler tarafından, ihtiyacı olan soba, odun, yatak, halı ve benzeri eşyaları da hediye edildi. Ekipler tarafından evi baştan aşağı değiştirilen ve sobası kurulan Zehra Nine mutluluğunu gözyaşlarıyla dile getirdi. Hasta ve yaşlı olduğu için evin temizliğini yapamadığı belirten Zehra Nine, “Hasta, yaşlı ve kimsesiz olduğum için evimin temizliğini yapamıyorum. Sağ olsunlar, Belediyemiz evime gelerek, evin bütün temizliğini yaptılar. Belediyemiz, soba, odun, yatak, halı vererek her türlü ihtiyacımı karşıladılar. Allah, Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan razı olsun. Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Başkanımıza ve evimi temizleyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.