Şehitkamil Belediyesi tarafından Dülük Tabiat Parkı içerisinde yaptırılan pentatlon sahası ile izci kampı, Gaziantep genelinde bulunan okullara kapılarını açtı. Bayraktar Lisesi’nde oryantiring yarışmasında başarılı olarak izci kampına katılan öğrenciler, hem spor alışkanlığı edindi hem de farklı doğa şartlarına ayak uydurmaya çalıştı.

Dülük Tabiat Parkındaki izci kampına katılan Bayraktar Lisesi öğrencileri, doğanın bütün güzellikleri ve Dülük Tabiat Parkı’nın muhteşem atmosferi eşliğinde eğlenerek eğitim gördüler. Dayanışma ve paylaşma alışkanlığı kazanan öğrenciler, deneyimli hocalar eşliğinde de spor yapıyor. İzci kampına sabah erken saatlerde katılan öğrenciler, pentatlon sahasında birbirinden zorlu ve bir o kadar da eğlenceli parkurlarda eğitim görüyor. Doğanın doğal şartlarında temiz ve bol oksijenli bir havada birlikte yemek yiyen öğrenciler, beraberlik ve paylaşım ruhu kazanıyorlar. Yapılan pentatlon eğitimlerinde erkek öğrenciler performanslarıyla iddialı olsalar da, kız öğrencilerinin pentatlon eğitiminde gösterdiği performans, erkek öğrencilerin performansından geri kalmıyor.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Kampa katılarak çok eğlendiklerini dile getire öğrenciler; “İzci kampında farklı deneyimler yaşıyoruz. Okulumuzun oryantiring yarışmasında başarılı olan öğrencilerden, her sınıftan bir kız bir erkek olmak üzere, kampa katıldık. Burada her türlü ihtiyacımız Şehitkamil Belediyemiz tarafından karşılanıyor. Burada arkadaşlarımızla birlikte vakit geçirip çeşitli oyunlar oynuyoruz. Ayrıca doğa şartlarına da ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bize bu imkanı veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.