Şehitkamil Belediyesi, Ulus Mahallesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün yan tarafındaki dar yolu genişletip, asfaltlayarak, vatandaşların hizmetine sundu.

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçenin daha yaşanabilir hale getirilebilmesi amacıyla ilçe merkezinde bulunan eski ve bozuk yolları onarılırken, Ulus Mahallesinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün yan tarafında bulunan dar ve bozuk yolda genişletme çalışması yaptı.

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dar ve bozuk olan yolu önce genişletip, sonra yeni asfalt çalışması yaptı. Açılan yolla birlikte eski görüntüsünden eser kalmayan yol, vatandaşların hizmetine sunuldu. Yapılan yol açma çalışmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Ulus Mahalle Muhtarı Nihat Uçar, “Şuan bulunduğumuz bölge eskiden çok dar ve bozuk halde olan bir yoldu. Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, burada yoğun bir çalışma yaparak, yol açma ve genişletme çalışması yaptı. Açılan yolun ardından hemen asfaltlama çalışması yapıldı. Şuanda sizlerin de gördüğü gibi yolumuz daha geniş ve daha güzel hale getirildi. Vatandaşlarımız artık bu yolu rahat bir şekilde kullanabiliyorlar. Trafik açısından vatandaşlarımız hiçbir şekilde sıkıntı yaşamıyorlar. Gerçekten çok güzel bir çevre düzenlemesi oldu. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.