Şehitkamil İlçesi genelinde ayrım gözetmeksizin her mahalleye karış karış hizmet götüren Şehitkamil Belediyesi, mahalle statüsüne dönen köylerde yol yapım çalışması ve kilitli parke taşı döşeme çalışmasına aralıksız devam ediyor.

Şehitkamil ilçesine yapmış olduğu hizmetleriyle örnek bir belediyecilik sergileyen Şehitkamil Belediyesi, köylerin mahalle statüsüne geçmesiyle birlikte bünyesine kazandırdığı köylere de hizmeti en iyi şekilde götürmeye devam ediyor. Alt ve üst yapı çalışmaları, yol açma ve düzenleme çalışması, bunun gibi her türlü hizmeti yeni mahalle olan köylere götüren Şehitkamil Belediyesi, bu hizmetleriyle farkını bir kez daha ortaya koyuyor. Köylere en iyi hizmeti götürme adına gece gündüz çalışan Şehitkamil Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleriyle birlikte, bozuk ve bakımsız olan yollara kilit parke taşı döşeyerek, yol yenileme çalışması yapıyor. Bayatlı, Yenişarkaya ve Işıklı mahallelerinde yazın tozdan, kışın ise çamur ve sudan kullanılamaz hale gelen yollar ve sokaklar kilitli parke taşı ile döşendi.

Şehitkamil Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun kaldıklarını dile getiren Yenişarkaya Mahalle Muhtarı Şeref Parlak, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemizde yol çalışması aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yaklaşık bir hafta boyunca burada çalışmalar devam edecek. Şuan yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Eskiden yollarımız yazın tozdan kışın ise çamurdan geçilmiyordu. Tüm mahalle sakinleri olarak bu durumdan çok rahatsız oluyorduk. Artık yapılan kilitli parke taşı döşemesiyle ve yol düzenleme çalışmalarıyla bu sıkıntılardan kurtuluyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı emeği geçenlere teşekkür eden mahalle sakinleri ise, “Eskiden yollarımız çok bozuktu. Toz ve çamurdan dolayı evlerimiz hep perişan durumda kalıyordu. Ama şimdi yapılan çalışmalarla birlikte artık tozdan ve çamurdan kurtulduk. Bize bu hizmetleri sunan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, burada çalışan işçi arkadaşlara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.