Şehitkamil Belediyesi, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı nesillerin yetişmesinde büyük rol oynayan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor. Her yıl, Gaziantep’te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine birbirinden farklı sportif malzeme yardımları yapan Şehitkamil Belediyesi, bu yılda 66 farklı spor kulübüne sporcu montu (anorak) yardımında bulundu.

AMATÖR SPORUN BÜYÜK DESTEKÇİSİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNE TEŞEKKÜRLER

Şehitkamil Belediyesi, amatör spora olan desteğini Gaziantep genelinde faaliyet gösteren 66 amatör spor kulübüne yaptığı sporcu montu (anorak) yardımı ile sürdürdü. Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen malzeme dağıtım töreni, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Abdulkadir Gözegir, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve çok sayıda sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Şehitkamil Belediyesinin sportif anlamda hizmetlerini anlatan bir tanıtım filmi ile başlayan programda söz alan Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Abdulkadir Gözegir, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na her platformda yıllardır amatör spor kulüplerine ve amatör spora yapmış olduğu büyük destek ve katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. Gözegir, konuşmasında, “Şehitkamil Belediyemizin spor alanında yapmış olduğu tüm çalışmalar büyük bir takdiri hak ediyor, Şehitkamil Belediye Başkanımız ve kıymetli ekibi Gaziantep’te sporun ve sporcunun en büyük destekçisi ben bu nedenlerle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve kıymetli ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” İfadelerini kullandı.

"SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN SPORA VE SPORCUYA OLAN DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Gaziantep’te faaliyet gösteren 66 farklı amatör spor kulübünden 1200 sporcuya sporcu montu (anorak) armağan eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, bu gün ve geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de amatör spor kulüplerine ve sporculara sağlıklı nesiller yetiştirebilmek adına destek olamaya devam edeceklerini belirtti. Malzeme dağıtım töreni esnasında bir konuşma yapan başkan Fadıloğlu, “ Sportif anlamdaki en temel amacımız çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkı koymaktır. Bu anlayış doğrultusunda spor okulları açıyor, Gaziantep’imize güzide sportif tesisler kazandırıyor, farklı vesilelerle amatör spor kulüplerine gücümüzün el verdiği ölçekte sportif malzeme yardımlarında bulunuyoruz. Ümit ediyorum ki bundan sonraki dönemde de ilimizde ve ülkemizde başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlayabiliriz. Ben bu organizasyonların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sezon boyunca tüm spor kulüplerimize faaliyet gösterdikleri tüm branşlarda başarılar diliyorum” İfadelerini kullandı.