Şehitkamil Belediyesi, Zeytinli Mahallesi’nde bulunan Hacı Kalander Caminin çevre düzenlemesi kapsamında cami cemaatinin rahat bir şekilde abdest almaları için yeni şadırvan yapıyor. Yapımı gerçekleşen şadırvan sekizgen mimari ile inşa ediliyor.

Yer ve mekan ayırt etmeksizin hizmeti ilçe genelinin tümüne götürmeye gayret gösteren Şehitkamil Belediyesi, Zeytinli Mahallesinde bulunan Hacı Kalander Camisine çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında, vatandaşların abdest almaları için şadırvan yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi’nin kendi mimarları tarafından proje edilen şadırvan sekizgen mimariye sahip inşa ediliyor. Son aşamalarına yaklaşan Şadırvan, önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yapılan hizmetten memnun olduklarını dile getiren Hacı Kalander Cami imamı Musa Dut, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından camimizin ön kısmına vatandaşlarımızın abdest almaları için güzel bir şadırvan yapılıyor. Yapılacak olan bu şadırvan ile birlikte cami cemaatimiz burada abdest alabilecekler. Bunun dışında yine Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sayesinde camimizin klima ve diğer eksiklikleri de giderilmişti. Bu vesileyle, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na İl Müftülüğümüze ve şadırvan yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hacı Kalander Cami Derneği Başkanı Şükrü Emre ise, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu her türlü sıkıntı ve isteklerimizde bize yardımcı olmaya çalışıyor. Başkanımız camimize iki tane büyük salon tipi klima alarak camimize bağışladı. Bunun dışında camimizin bahçesini park haline getirip, kilitli parke taşı döşeyecek. Şimdi ise cami cemaatimizin abdest almaları için şadırvan yapılıyor. Bizlere bu tür hizmetleri veren Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.