Şehitkamil Belediyesi Yeşilova Sosyal Tesisi Anaokulunda eğitim gören minik öğrenciler, Mevlana Haftası etkinlikleri çerçevesinde çeşitli anma gösterileri düzenlediler. Düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler semazen gösterisi yaparak, büyük bir beğeni topladılar.

MİNİK ÖĞRENCİLER MEVLANA HAZRETLERİNİN ÖNEMLİ ÖĞÜTLERİNDEN OKUDULAR

Yeşilova Sosyal Tesisinde düzenlenen Mevlana Haftası etkinliklerine minik öğrencilerin ilahilerle semazen gösterisi yaptılar. Büyük bir beğeni ile izlenen semazen gösterisinde, minik öğrenciler, veliler tarafından dakikalarca alkışlandı. Program daha sonra, Mevlana Hazretlerinin önemli öğütlerinden okudular. Program sonunda, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, öğrencilere çeşitli hediyeler sunarak, hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeşilova Sosyal Tesisi Anaokulu Öğretmeni Züleyha Akman, “Öğrencilerimizle birlikte güzel bir Mevlana Haftası kutladık. Çocuklarımız burada semazen gösterileri sunarak, büyük bir beğeni topladılar. Şehitkamil Belediyemizin bizlere sunduğu imkanlar ve olanaklarla öğrencilerimizle birlikte Mevlana Haftasını en güzel şekilde kutladık. Buradan öğrencilerimize bu imkanları sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuklarının Yeşilova Sosyal Tesisi Anaokulunda önemli eğitimler aldığını dile getiren veliler ise, “Çocuklarımızın yaptığı Mevlana Haftası etkinlikleri çok güzel oldu. Çocuklarımızın bu tür eğitimler görmesi bizleri çok memnun ediyor. Hocalarımızdan çok memnunuz. Çocuklarımız burada okul öncesi eğitime, en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Çocuklarımıza bu imkanı sunan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.