Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Borsa İstanbul işbirliğinde, 9 Aralık Salı günü saat 14.00’da “Özel Pazar Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirilecek.

GSO Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak toplantıda, Özel Pazar’ın üyelere sunduğu avantaj ve fırsatlar anlatılacak. Şirketlerin büyümesinin kaynağı olan sermayenin en kolay ve en çok yatırımcı alternatifi arasından temin edilebilmesi amacıyla, şirketleri halka açılmadan, halka açık olmanın getirdiği mevzuattan muaf bir şekilde nitelikli yatırımcılarla buluşturan Özel Pazar, Borsa İstanbul tarafından GSO üyelerine tanıtılacak.

Şirketlerin borçlanmadan büyümelerini ve yatırımlarını finanse edecek sermayedarlarla gizli ve güvenilir bir platformda bir araya getiren Özel Pazar aynı zamanda şirket ortaklarının ve yatırımcıların mevcut hisselerini satarak yatırımlarını nakde dönüştürmeyi de sağlıyor.

ÖZEL PAZAR

Özel Pazar, halka açılmadan pay alımı-satımı amacıyla şirketler ile yatırımcıları bir araya getiren web tabanlı ve üyelik bazlı bir platformdur. Özel Pazar, şirketlere halka açılmadan finansman, ortak olduğu şirketteki payını satmak isteyen şirket ortaklarına likidite, yatırımcılara ise yaptıkları yatırımları likidite edebilecek alıcıları bulma olanağı sağlıyor.