TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici ve yönetim kurulu üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan’dan övgüyle bahseden Cuma Çekici, “Sayın Aslan yıllarca Ticaret Odası Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş ve Gaziantep adına önemli icraatlara imza atmış bir kişidir. Kendisi her zaman doğruya doğru, eğriye eğri demesini bilmiştir. Şu ada da Kent Konseyi Başkanı olarak görev yapıyor. Gaziantep için önemli projelere imza atacağından şüphemiz yok” dedi.

Daha sonra TÜMSİAD ve çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Çekici, “Biz Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü haline geldik. 12 bin üyeyi aştık. 59 ilde şubelerimiz açıldı. KOBİ’lerle ilgili projelerimizde Avrupa birincisiyiz. Son üç yıldır da bu unvanımızı koruyoruz. Biz sivil toplum örgütü olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Dernek olarak da sürekli projeler üretiyoruz” diye konuştu.

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan da, TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici ve yönetimi yakından takip ettiğini belirterek, “Sayın başkanımız çok başarılı ve aktif birisi. TÜMSİAD’I da takip ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Daha sonra Aslan, Kent Konseyi ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Yapılan görüş alışverişlerinin ardından TÜMSİAD Gaziantep Şubesi tarafından Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan’a yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.