Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atanan Mehmet Ürkmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gaziantep’teki kurum müdürleri ve sivil toplum örgütleri ile ilişkileri artırmak amacıyla ziyaret turlarını sürdüren TÜMSİAD yönetimi Şahinbey’den sonra Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de giderek eğitim sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Dernek Başkanı Cuma Çekici, hiçbir maddi çıkar gözetmeyen bir sivil toplum örgütü olarak hedeflerinin Gaziantep’e ve ülkeye hizmet etmek olduğunu söyledi. Eğitimin de kentin ve ülkenin önemli meselelerinden birisi olduğuna dikkat çeken Çekici, “Amacımız ulaşabildiğimiz kadar yere ulaşabilmek. Sorunların tespiti ve çözümlerinde aktif rol oynayarak TÜMSİAD farkını göstermek istiyoruz” dedi.

Çekici, yavaş yavaş yok olmaya yüz tutan manevi değerleri de güçlendirmek adına önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Özellikle KOBİ’ler arasında ilişkileri güçlendirip, üyelerine destek olmak ve ilişkilerine destek olma adına yaptıkları çalışmaların semeresini de aldıklarını belirten Çekici, “KOBİ’lerde Avrupa birincisiyiz. Özellikle KOBİ’lere hitap eden bir derneğiz. Üye sayımızdaki hızlı artış ve çalışmalarımızın karşılığında yapılan övgüler bizleri daha da motive ediyor. Bu şevkle de çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Hiç bir ayırım yapmadan ulaşabildiğimiz yerlere ulaşıyoruz” diye konuştu.

Milli eğitim camiasına yaptıkları ziyaretlerle de eğitime ne kadar önem verdiklerini ortaya koyduklarını belirten Çekici, “Eğitim olmadan başarı olmaz. Biz derneğimizde üyelerimize yönelik yaptığımız eğitim faaliyetlerine de devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ürkmez ise TÜMSİAD’a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti. TÜMSİAD’ın yaptığı çalışmaları takip ettiğini belirten Ürkmez, derneğin başarılı çalışmalarına devam etmesi dileğinde bulundu.