Gaziantep 1. Amatör A Grubu 21. haftasında kendi sahasında Gaziantep Coşkunspor’u konuk eden Yavuzelispor, rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

1. Amatör Lig A Grubu 21. haftasında Yavuzelispor kendi sahasında Gaziantep Coşkunspor ile karşı karşıya geldi. Yavuzeli İlçe Stadı’nda saat 15.30’da başlayan karşılaşmada, maçın 20. dakikasında Gaziantep Coşkunspor, Aydın’ın attığı golle 1-0 öne geçirdi. Maçın 35. dakikasında Yavuzelispor, oyuncusu Abdullah Dağdelen’in muhteşem vole golü ile beraberliği yakaladı.

Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili ataklar geliştirmesine rağmen ikinci golü bir türlü bulamayan ev sahibi Yavuzelispor kalesinde 60. dakikalarda Osman Oğuz’un attığı gol ile bir kez daha yenik duruma düştü. 1-2

Yavuzelispor, maçın 90’ıncı dakikasında oyuncusu Mahmut Yılmaz’ın frikikten attığı gol ile tekrar beraberliği yakaladı. Bu golün hemen ardından maçın hakemi karşılaşmayı bitirdi.

Karşılaşmayı, taraftarların yanı sıra İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Nedim Siverekli, Yavuzelispor Başkanı Ramazan Çelik, Tekvando Hocası Hamit Türkmen de izledi.