Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, 103 yaşındaki Fatma teyzeyi odasında ziyaret etti. Bir süre sohbet eden Davutoğlu, “Başbakanın Selamı var” deyince yaşlı teyze şaşkınlığını gizleyemedi.

Elazığ’a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu Gazi Huzurevi’nde yaşlılarla yemek yemesinin ardından odasında olduğunu öğrendiği 103 yaşındaki Fatma Güner’in yanına gitti. Fatma teyzeyi ziyaret edip elini öpen ve hediye veren Davutoğlu, sağlığını sorduğu Fatma Teyze’den “Allah’a çok şükür ama yaş 70 iş bitmiş” dedi. Bunun üzerine Davutoğlu, “İş bitmemiş maşallah” şeklinde cevap verdi.

BAŞBAKAN’IN EŞİ OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE ŞAŞIRDI

Bir süre sonra Davutoğlu, “Başbakanımızın selamı var, ellerinizden öpüyor” demesiyle heyecanlanan Fatma teyze, “Sen başbakanın hanımı mısın” diyerek şaşkınlığını ifade etti. Dua isteyen Davutoğlu’na Fatma Teyze, “Allah dinimize, devletimize güç kuvvet versin, düşmandan esirgesin” dedi.

“Seni unutmayacağım” diyen Fatma teyzeye, Davutoğlu, “Bende Ağınlı Fatma teyzeyi unutmayacağım” diyerek elini öptükten sonra yanından ayrıldı.