Hatay’ın Samandağ ilçesinde yaşayan Gülbahar Nar beynindeki sinirlerin zarar görmesinden dolayı 230 kiloya çıktı.

Hastalığından dolayı sürekli kilo alan Gülbahar Nar (25) yatağa bağımlı bir şekilde yaşıyor. Günlük ihtiyaçlarını kardeşi ve annesinin yardımları ile gidermeye çalışan Gülbahar’ın ün büyük isteği ise tedavi olmak.

10 yıl önce babasının tarlada çalışırken bacağını biçer makinesine kaptırıp engelli olması, Gülbahar’ın zayıflama umutlarını da beraberinde götürdü.

Baba Kerim Nar, doktorların akraba evliliği nedeniyle çocuklarının hayatlarını kaybettiğini söylediğini belirterek, “Bir çocuğum 4 aylık iken 25 kiloya kadar ulaştı. İkinci çocuğumuz 7 aylıkken öldü. Üçüncü çocuk ise 17 ay yaşadı. Şimdide Gülbahar. 25 yaşında 3 yıl önce bir kez doktora götürdük. 200 kilo olarak tartıldı. Şimdi 230’a kadar çıktı” dedi.

Sağlık alanında birçok kademe kaydedildiğini ve kızının hastalığına bir çarenin muhakkak olduğuna inanan Baba Nar, “Bir ayağım yok. Gündelik işlerde çalışarak evimi geçindiriyordum. 2 çocuğum okuyor. Biri yetişkin, çalışabilir. Ancak ablasına bakmak için annesine yardım etmek zorunda. Kızın zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak annesi ve ona düştü. Annesinde bel fıtığı başladı. Benim durumum belli” diyerek yetkililerden yardım istedi.