Ünlü sanatçı Ahmet Özhan, Ümraniye Belediyesi’nin kültür sanat sezonu açılış konserinde sahne aldı. Tasavvuf müziğinin unutulmaz eserlerini seslendiren Ahmet Özhan’a vatandaşlar da eşlik etti.

Ümraniye Belediyesi, 2014-2015 kültür-sanat sezonunu Türk sanat ve tasavvuf müziğinin en önemli isimlerinden Ahmet Özhan konseriyle açtı. Atakent Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kültür sanat etkinliklerinde görev alan akademisyenler, bilim adamları, sanatçılar, yazarlar ve çok sayıda kişi katıldı. ‘Allah Allah’ ilahisiyle konserine başlayan Ahmet Özhan, ‘Canım Kurban Olsun Senin Yoluna’, ‘Hakkın Emrin Tutalım’, ‘Sevdim Mabuduma Canan Diye Sevdim’ gibi birçok tasavvuf eserini seslendirdi.

Üsküdar’ın ciddi gelişmeler kaydettiğini söyleyen Ahmet Özhan, “Onlarca konseri burada icra ettik. Şimdi de yeni kültür sanat dönemi kültürün anası olan tasavvuf ile açılıyor. Bunun benim için çok büyük önemi var” dedi.

“HER GÜN KÜLTÜR SANAT SEVDALILARINA YÖNELİK HİZMET VAR”

10 yıldır kültür sanat sezonunu devam ettirdiklerini söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede her gün kültür ve sanat sevdalılarına yönelik bir hizmetin ortaya çıktığını dile getirerek, “Yeni bina yapılıncaya kadar bu salonda etkinliklerimiz yapılacak. Bugün de Türkiye’nin kıymetli sanatçılarından Ahmet Özhan gibi bir isimle kültür sanat sezonumuzu açmayı arzu ettik. Bizi kırmadığı için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Konserin sonunda Başkan Can, Ahmet Özhan’a çiçek ve plaket takdim etti.