NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, "Seçime 5 gün kala, seçimden önce ve sonra bizim toplanmalarımızın amacı sadece slogan atmak, salonu süslemek için değildir. Biz burada dik duruşu göstermek için bulunuyoruz. Allah'a şükürler olsun ki bu dik duruşun farkında olan bir gençlikle yürüyoruz" dedi.

Partisinin Nevşehir Gençlik Kollarınca Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen "Gençlik Geleceğine Sahip Çıkıyor" buluşmasına katılan Boynukalın, toplantıların hiçbirisinin sadece bir gençlik buluşması olmadığını söyledi.

Boynukalın, kendilerinin bayrak asmak, salonları doldurmak, övmek, siyaseten bir yerlerde olmak için buralarda olmadıklarına dile getirdi.

Allah rızasını kazanmak için salonlarda olduklarını aktaran Boynukalın, "Seçime 5 gün kala, seçimden önce ve sonra bizim toplanmalarımızın amacı sadece slogan atmak, salonu süslemek için değildir. Biz burada dik duruşu göstermek için bulunuyoruz. Allah'a şükürler olsun ki bu dik duruşun farkında olan bir gençlikle yürüyoruz" diye konuştu.

Boynukalın, bu buluşmaların hepsinde tarihe bir not düştüklerini ifade ederek, kendilerinin taraf olduğunu söyledi.

Basın özgürlüğü diye ölüm tehditleri ve küfürülerin ortaya atıldığını savunan Boynukalın, şunları kaydetti:

"Türkiye'de yüzde 52 ile Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a ölüm tehdidi yaparız. Annesine, eşine, çocuklarına, damadına, kızına, herkese küfrederiz ama kimse bize dokunamaz. Niye? Bizde basın özgürlüğü var. AK Parti teşkilatı o dokunulmazlığı artık kaldırmıştır. Bundan sonrada o dokunulmazlığı kaldırmaya devam edeceğiz."