KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, MKYK Üyesi Yaşar Karayel ve Milletvekili İsmail Tamer, Akkışla ve Sarıoğlan ilçelerinde açılış ve ziyaret programlarına katıldı.

İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak Akkışla ilçesini ziyaret eden AK Parti heyeti, Akkışla Belediyesi tarafından Gömürgen Mahallesine yapılan Türkmen Evinin açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Yasasının ardından köylerin mahalle vasfını kazandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Belediye Yasası çıkana kadar, bir çok eksiklikler tamamlanamıyordu. Ama artık bundan sonra, kanalizasyon, yol, su ve okul gibi ilçelerin ve mahallelerin ne ihtiyacı varsa Büyükşehir Belediyesi tarafından kolaylıkla yapılıyor. Hala bazı eksiklikler olabilir, ama başlamak bitirmenin yarısıdır. Bizde kalan eksiklikleri tamamlamak için elimizden geleni yapacağız."

AK Parti heyeti daha sonra Sarıoğlan'a geçti. Heyet burada, AK Parti Sarıoğlan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi.

İlçe binasında teşkilat mensuplarına hitap eden, MKYK Üyesi Yaşar Karayel, darbe Anayasasının bir an önce değiştirilmesi gerektiğine işaret ederek, bir çok darbe girişimin yaşandığını, 28 Şubat'ın da bunlardan birisi olduğunu ifade etti.

Açılış ve ziyaretlere ve il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe koordinatörleri de eşlik etti.