AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti ve AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

İlk olarak Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durğut’u ziyaret eden AK Parti heyeti, daha sonra genel sekreter ile birlikte Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Cengizhan Kılıçaslan’ı ziyaret etti.

Genel sekreter Himmet Durğut ve Başhekim Kılıçaslan’dan sağlık alanındaki çalışmalar hakkında bilgiler alan Serdengeçti ve Karatay, devlet hastanesindeki sağlıkçıları ve hastaları ziyaret etti.

Serdengeçti, ziyarette yaptığı konuşmada, Aksaray’da sağlık çalışmalarını yerinde incelediklerini ve çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, önemli sağlık yatırımların yapıldığını aktardı.

Birçok sağlık alanında yeni yatırımlar yapıldığına dikkat çeken Serdengeçti, "14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle doktor arkadaşlarımızı, sağlık çalışanlarımızı ziyaret edelim, onların sorunlarını isteklerini öğrenelim diye geldik. Bu sırada da hastanemize yeni yapılan bölümleri gezdik. Tabi daha önce planlamamıza rağmen Ankara’daki hain saldırıdan sonra sadece bir ziyaretle yetindik. Buraya kadar gelmişken de hastanemize yapılan yeni yatırımları yerinde görme imkanımız oldu. Aksaray adına çok güzel gelişmeler var" dedi.

Karatay ise AK Parti hükümeti ile Türkiye'nin sağlık alanının adeta çağ atladığını belirterek, bir zamanlar bu yapılan hizmetlere hayal olarak bakıldığını söyledi.

Türkiye’de ve Aksaray’da sağlık çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Karatay, "Aksaray’ımızda inşaatı devam eden hastanemizin de tamamlanması ile birlikte bölgesel olarak sağlık hizmeti vereceğiz. Sağlık çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Hastanelerimizde hemen her gün yeni poliklinik, yeni birim ve tedavi merkezleri açılıyor. Sağlıkta A’dan Z’ye her şeyi takip edip son model teknolojik tıbbi cihazlar alınıyor" dedi.