ANKARA (AA) – AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Acehan'dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Varol, kadın kolları olarak Çubuk'ta yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çubuk'ta kadın kolları üyelerinin çok güzel çalıştığını ifade eden Varol, "Kadınlarımız aktif bir şekilde gerçekten çok güzel çalıştılar. Aldığımız oyda en büyük pay kadınlarımızın. Kadınlarımız sahada olsun, il toplantılarında olsun çok özveriyle çalıştılar. Yeri geldi evlerini ihmal ettiler, çocuklarını ihmal ettiler, eşlerini ihmal ettiler ve gece gündüz çalıştılar. Ben hem kadın üyelerimize hem de kadın seçmenimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da yerel ve genel seçimlerde elde edilen başarılarda, AK Parti kadın kollarının emekleri ve katkılarının büyük olduğunu söyledi. Acehan, "Bizim için kadınlarımızın büyük önemi var. Kadın kolları ile bugüne kadar hep beraber çalıştık. Bundan sonrada hep beraber çalışacağız’" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ise, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Varol'ın ve beraberindeki heyetin yeni kadın kolları başkanın belirlenmesi için yönetim üyeleri, mahalle temsilcileri ve meclis üyeleriyle temayül yoklaması yaptığını belirterek, "Adaylarımızla görüşme yaptılar. İnşallah hayırlı olan, en uygun olan adayımız başkanlık için seçilir" diye konuştu.