KARAMAN (AA) - TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ile AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, ilde bulunan devlet kurumlarının idarecileriyle bir araya geldi.
Karaman Sağlık İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Recep Konuk, geçmiş dönemde ulaşım konusunda önemli mesafeler alındığını söyledi.
AK Parti iktidarı döneminde ulaşımda çağ atlayan Türkiye'nin, önemli yatırımlarından Karaman’ın da kendi payına düşeni aldığını ifade eden Konuk, "Bu bağlamda devam eden projelerin takipçisi olacak tamamlanması için de üzerimize düşeni yapacağız. Yapılacak yeni yatırımlarla Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda Karaman için belirlenen bölünmüş yol hedefine ulaşılması için de çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Partinin diğer Karaman Milletvekili olan Recep Şeker de, Karaman’ın turizm alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek, "Bu potansiyeli harekete geçirerek şehrimizi önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmek istiyoruz. Bunun için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bizler kurumlarımız ile uyum içerisinde çalışarak Karaman’ın geleceğine hep birlikte yön vermek istiyoruz" diye konuştu.