KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Merkezi İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

İl Başkanlığı konferans salonunda Divan Başkanlığını Hüsnü Korkmaz'ın yaptığı toplantıya Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, İl Başkanı Mustafa Kendirli, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şahin, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ile partililer katıldı.

Turan, 1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti'nin yeniden destan yazdığını belirterek, teşkilat mensuplarını Kırşehir'deki başarılarından dolayı kutladı.

Son 13 yılda AK Parti ile ülkede çok şeyin değiştiğini belirten Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin Türkiye'de önemli başarılara imza attığını, tüm vatandaşların yapılan hizmetlerin farkında olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Bahçeci de, Kırşehir'de farklı bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini, yapmayı planladıkları projeleri tamamlayarak kente katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

AK Parti'nin kadın kolları, gençlik kolları, ilçe teşkilatlarıyla her zaman büyük bir aile olduğunu vurgulayan İl Başkanı Kendirli ise, rehavete kapılmadan hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.