KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Koordinasyon Kurulu'nun şubat ayı toplantısı gerçekleşti.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, il başkanlığındaki programda, şubat ayı toplantısında Konya'da sağlık, ulaşım, enerji ve eğitim alanındaki projeleriyle belediyelerin hizmetleri ve il teşkilatının yürüttüğü çalışmalar hakkında görüşüldüğünü belirtti.

Ayda bir kez yapılan il koordinasyon toplantılarına önem verdiklerini aktaran Arat, "Zira bu toplantılarımızda şehrimizi her yönüyle ele alıyoruz. Eksilerimizi artılarımızı görüyoruz, buna göre bir yol izliyoruz. AK Parti Konya ailesi, seçimlerin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Şehrimiz ve milletimiz adına ne gerekiyorsa onu yapmanın gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

Arat, Konya'nın kurum, kuruluş ve halkıyla bütünleşme içinde olduğunun altını çizerek, bu havanın Konya adına büyük faydalar sağladığını bildirdi.

Konya adına bir şeyler yapmanın gayreti içerisinde olduklarını anlatan Arat, şunları kaydetti:

"Konyamızın bürokrasisi, medyası, sivil toplumu ve halkı arasındaki sağlam birlik, bütünlük ve dayanışma ruhu, işimizi daha da kolaylaştırıyor. Bu ortam sayesinde şehrimiz daha da ilerilere taşınırken, yatırımların ve yeni projelerin de önü açılmış oluyor. Başbakanımızın yoğun gündemi ve işleri arasında dahi Konya'yı hiçbir zaman ihmal etmedi. Her zaman şehrine bağlılık duygusuyla hareket etti ve Konya'nın projelerini, yatırımıyla sorunlarını takip edip çözüme kavuşturmuştur."

Toplantıya, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, AK Parti MKYK Üyesi Selçuk Öztürk, Konya Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, merkez ilçe belediye başkanları katıldı.