YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, seçim sonuçlarına ilişkin, "Bu başarı, bütün Yozgatlıların başarısıdır" dedi.

Lekesiz, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, AK Parti'nin seçim başarısında bütün partililerin emeğinin olduğunu ifade etti.

Emeği geçen herkesi kutlayan Harun Lekesiz, "Değerli kardeşlerim, bu başarı sizlerin başarısıdır. Bu başarı, bütün Yozgatlıların başarısıdır. Her birinizi canıgönülden kutluyorum. Çok gayretli çalıştınız. Sahanın her alanında boy gösterdiniz. Sizlere minnettarım. Bize yakışan, bu coşkumuzu, heyecanımızı, mutluluğumuzu paylaşmanın yolu iki rekat şükür namazı eda etmektir. Bunun haricinde herhangi bir coşku bize yakışmaz" diye konuştu.

Resmi olmayan sonuçlara göre, Yozgat'tan 4'üncü sıradan milletvekili seçilen Yusuf Başer ise "Yozgat'taki 432 bin kardeşimizi kucaklamak bizim boynumuzun borcu. Hep beraber Yozgat'ın kalkınması, güçlenmesi ve göç veren değil, göç alan bir il olması için çalışacağız" şeklinde konuştu.

"İman et, mücadele et, zafer senindir" diyen Başer, "Son sırada olmama rağmen ben Yozgatlı kardeşlerime inandım. Dedim ki; Yozgat evladına sahip çıkacak. Rabbime şükürler olsun. Yozgatlı kardeşlerimin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Teşkilat mensubu arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra bize daha çok çalışmak, daha çok gayret göstermek düşer. Her şey Yozgat için" ifadelerini kullandı.

Bu arada, parti önünde toplanan bazı partililer ise sevinç gösterisinde bulundu.