Akdeniz Girişim Holding Batman İl Koordinatörü Ahmet Yüksel, piyasada bazı şahıs veya grupların, şirketlerine eleman alımı vaadiyle vatandaşlardan para topladıkları yönünde duyumlar aldıklarını belirterek, "Akdeniz Holding olarak şu an işçi alımıyla ilgili bir çalışmamız yok. Vatandaşlarımız bu şahıslara inanıp para vermesin" dedi.

Akdeniz Girişim Holding’in Batman İl Koordinatörü Ahmet Yüksel, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Son dönemlerde bazı kişilerin, ‘Akdeniz firması eleman alıyor’ diyerek işsiz vatandaşlardan iş vaadiyle para topladıklarına dair kendilerine bilgiler ulaştığını ifade eden Yüksel, Akdeniz firması olarak şu an eleman alımlarının söz konusu olmadığını aktardı. Holding olarak İş-Kur üzerinden veya ilanla eleman aldıklarını da dile getiren Yüksel, işsiz vatandaşları istismar ederek, iş bulma vaadiyle para talep eden şahıslara itimat edilmemesi ve bu şahıslar hakkında şikayette bulunmasını istedi.

Akdeniz Girişim Holding İl Koordinatörü Yüksel, "Şu anda hiçbir birimimize eleman alımı yoktur. Eleman ihtiyacımız olursa İş-Kur üzeri yada ilanla bunu Batman halkına duyuracağız. Para talep eden şahısların dolandırıcı oldukları aşikardır. Vatandaşlarımız mağdur olmaması için bu tür şahıslara inanıp para vermesinler. Polis veya savcılığa müracaat ederek şikayetçi olsunlar. Holdingimizde hiçbir zaman menfaat karşılığı işçi alımı söz konusu olmamıştır, bundan sonrada olamaz" dedi.