SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen yaralandı.

Sivas'tan Akıncılar istikametine giden Şen (46) yönetimindeki 34 YA 4493 resmi plakalı otomobil, Hafik ilçe çıkışında devrildi. Kazada hafif yaralanan Şen, Hafik Hacı Esma Kocacık Hastanesinde tedavi altına alındı.

Şen, kazayı hafif şekilde atlattığını belirterek, "Belediye ile ilgili görüşmeler için Sivas'a gitmiştim. İşlerimizin takibi amacıyla bugün biraz fazla koşuşturduk. Akşam namazını kıldıktan sonra dönüş için yola çıktık. Tabi ki karanlıktı. Yolun biraz bozuk olması sebebiyle kasislerden kaçalım derken mıcır varmış aracı mıcıra kaptırdık. Ondan dolayı kaza meydana geldi. Allah'a şükürler olsun, herhangi bir yaralanma herhangi bir şeyimiz yok. Aracımızda ufak tefek hasar olmasına rağmen biraz ucuz atlattık" dedi.

Kazanın akaryakıt istasyonunun yakınlarında meydana geldiğini belirten eski Hafik AK Parti İlçe Başkanı Muttalip Mesut Esen ise benzin istasyonunun karşısında kaza yapan araca müdahale etmek için olay yerine gittiğini ifade ederek, "Olay yerine gittiğimizde Akıncılar Belediye Başkanımız aracın içerisindeydi. Ambulans çağırdık polis arkadaşlarımız geldi. Belediye başkanımızı hastaneye götürdük" diye konuştu.