AKSARAY (AA) - Türkiye Voleybol Erkekler 3. Lig 4. grupta mücadele eden Aksaray Belediye Spor ligi lider bitirdi. Bir üst lige çıkmak için play off mücadelesi oynamaya hak kazanan Aksaray Belediyesporun hedefi 2. lige yükselmek

15-16-17 Mart 2016'ta Malatya’da yapılacak olan Play Off Yarı Final müsabakalarında Aksaray Belediyespor 4. Grubun 1'incisi olarak D grubunda yer alıyor. D grubunda Aksaray Belediyespor'un rakipleri İstanbul Es Spor, Hakkari Gençlik Merkezi ve Şanlıurfa Halileye Belediyesi oldu.

Türkiye Voleybol 3. liginde bir üst lige yükselmek için lig müsabakaları sonunda grupların 1. ve 2. toplam 12 takım ile 6 grubun en iyi 3'üncülerinden 4 takım toplamda 16 takım yarı finalde mücadele edecek. Federasyon tarafından 4 gruba ayrılan takımlar Malatya’da düzenlenecek olan 3 günlük tek devreli lig usulü turnuva maçları oynayacak. Müsabakalar sonunda gruplarda 1. ve 2. olan 8 takım finale kalacak.

Yarı final mücadelesinde gruptan çıkarak finale yükselmek isteyen Aksaray Belediye Spor rakiplerini yenerek bir üst lige çıkmak için mücadele edecek. Ligi namağlup lider olarak bitiren Aksaray Belediye Spor Play Off müsabakaları için son hazırlıklarını yapıyor. 2. Lige çıkmayı hedefleyen Aksaray Belediye Spor önündeki ilk engel olan yarı finali geçerek finallere gitmek için mücadele edecek.