ANKARA (AA) - Anadolu Ajansının (AA) zengin haber ve fotoğraf arşivinden faydalanılarak hazırlanan 2015 Yıllığı seçkin kitapçılarda satışa sunuldu.

AA kadrosu, haber takibinin yanı sıra tarihe not düşmek için önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkçe, İngilizce ve Arapça yıllık hazırladı.

Zengin haber ve görsel materyallerle oluşturulan yıllıkta, siyasetten sanata, ekonomiden spora, Türkiye ve dünyada 2015'te zihinlerde iz bırakan olaylar, kronolojik bir aktarımla okuyucuya sunuldu.

Yıllık, 1 Ocak'tan 31 Aralık'a kadar tüm önemli gelişmeleri içermesi dolayısıyla arşiv tutkunları için de faydalı bir kaynak eser niteliği taşıyor.

- 300'e yakın fotoğraf

AA'daki tüm haber editörlüklerinin desteğiyle titiz bir çalışma sonucu tasarlanan yıllıklarda yüksek çözünürlüklü 300'e yakın fotoğraf yer alıyor.

Arapça yayımlanan yıllık, ağırlıklı olarak Arap coğrafyasındaki olayları, İngilizce yayımlanan yıllık da ABD ve Avrupa'daki önemli gelişmeleri içeriğinde barındırıyor.

Daha önceki yıllarda da yayımlanan ve büyük ilgi gören Anadolu Ajansı Yıllığı seçkin kitapçılarda 50 liradan satışa sunuldu.