ANKARA (AA) - Elmadağ ilçesinde bir aracın çarpması sonucu öldüğü belirtilen kadını, olay günü darbettikten sonra baygın halde yola bıraktığı ileri sürülen 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Elmadağ mevkisinde yoldan geçen bir aracın çarpması sonucu öldüğü belirlenen kadının üzerinden kimlik çıkmaması üzerine polis ekipleri, çalışma başlattı.

Kazayı şüpheli bulan polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda cesedin Fatma Bulut'a (46) ait olduğu belirlendi. Çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olayın olduğu saatte yoldan geçen 206 aracı takibe aldı.

Yapılan araştırma sonucunda şüpheli bulunan ve plakası belirlenen otomobildeki N.C, D.K, F.C, E.A. ve M.Y. Yozgat'ta gözaltına alındı.

Şüphelilerin, ifadelerinde, olay günü Bulut'u darbettiklerini, bayıldıktan sonra da yol ortasına bıraktıklarını söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerden E.A. ve M.Y. polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen diğer 3 şüpheli, "kasten adam öldürme" ve "cinsel saldırı" suçlarından tutuklandı.

Ankara Kırıkkale yolu Elmadağ mevkisinde 18 Aralık'ta yol ortasında kadın cesedi bulunmuş, üzerinden kimlik çıkmayan kadının, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdiği belirlenmişti.