ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gültekin Kayman yönetimindeki 06 EYM 85 plakalı otomobil, Çubuk-Şabanözü karayolunun Akkuzulu Mahallesi kavşağında İrfan Bedava idaresindeki 06 CDA 74 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Gültekin Kayman ile otomobilde bulunan İbrahim Tıngır, Ali Kulaksız, Murat Gökalp ve kamyonet sürücüsü İrfan Bedava yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla araçlardan çıkarılarak ambulanslarla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Gültekin Kayman'ın durumunun ağır olduğu bildirildi. 

Öte yandan kazanın ardından olay yerine gelen Akkuzulu Mahallesi sakinleri yapılan tüm uyarılara rağmen kavşağa alt geçit yapılmamasını protesto etti.  

Mahalle muhtarı Halil Gökmen, "Diğer köylerin muhtarlarıyla toplanarak buraya alt geçit yapılması amacıyla defalarca dilekçe verdik. Ama bizi hiç dikkate alan olmadı. Burada yüzlerce kaza oldu. Kiminin kolu koptu, kiminin bacağı. Bir aile burada tamamen yok oldu. Sürücü arkadaşlarda suç yok mu? Onlarda da suç var. Bu kazada olduğu gibi görüyorsunuz alkol şişeleriyle dolu araba. Gerekiyorsa bu yol kapatılacak buraya alt geçit yapılacak" ifadesini kullandı.