ÇANKIRI (AA) - Evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden, "Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu'nun cenazesi, Çankırı'da toprağa verildi. 

Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etap 7. kattaki evinin balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenle düştükten sonra kaldırıldığı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden Uğurlu'nun cenazesi, işlemlerin ardından memleketi Çankırı'ya getirildi.

Uğurlu'nun naaşı Kurşunlu ilçesine bağlı Yeşilöz Köyü İlkokulunun bahçesinde kılınan namazın ardından köy mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi.

Babasının tabutunu yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıktaki mezarlığa kadar taşıyan 14 yaşındaki oğlu Efe ile cenazeye katılan yakınları, gözyaşı döktü.

Cenazeye şarkıcının ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, "Ankaralı Turgut" olarak bilinen şarkıcı Turgut Karataş, Hakan Taşıyan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

- Cenaze namazını klibinde de rol alan imam kıldırdı

Bu arada şarkıcının yaklaşık 2 ay önce köyündeki ilkokulun bahçesinde şehitler için hazırlanan "Sakla gözyaşını annem" isimli şarkısına klip çektiği öğrenildi.

Uğurlu'nun cenaze namazını kıldıran köy imamının, rol aldığı bu klipte, aynı bahçede şehit olarak tabutunun başında bulunduğu ve cenaze namazını kıldırdığı ortaya çıktı.