Merkezi Iğdır’da bulunan, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye’de, Güneydoğu, Marmara, Karadeniz ve Ege Bölgelerine temsilci atadıklarını açıkladı.

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, dernek binasında düzenlediği toplantıda, teşkilat olarak Avrupa ve Kafkasya’da yaptıkları çalışmaların yanı sıra Türkiye’de 8 ilde temsilcilikler açtıklarını söyleyerek, “Hedefimiz 2015 yılı sonunda tüm şehirlerimizde temsilcilik açmaktır. Bu temsilciliklerin oluşturulması için yetkilendirdiğimiz bölge temsilcilikleri ataması yaptık. Atamış olduğumuz bölge temsilcilerimiz bölgelerinde bulunan şehirleri ziyaret ederek şehir temsilcileri belirleyip genel merkezimize bildirip uygun görülmesi halinde atamaları yapılacak ve böylece ASİMDER Türkiye’nin 81 ilinde temsil edilecektir" dedi.

"Sözde Ermeni soykırımının 100. yılına yaklaştığımız bu günlerde Ermeni lobisinin yalanlarının karşısında güçlü ve örgütlü bir teşkilatla çalışmak istiyoruz" diyen Gülbey, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Genel merkezimize temsilcilik istekleri hem telefon hem de internet sayfamız üzerinden ulaştırılmaktadır. Bu talepleri değerlendirmek için bu bölge başkanlıklarını atadık. Güneydoğu’ya İrfan Ermiş, Marmara’ya Ali Gülbey, Karadeniz’e Uslan Veziroğlu ve Ege’ye Sezai Taşdemir atanmıştır. Temsilci arkadaşlarımız önümüzdeki aylarda bölgelerindeki şehirleri gezmeye başlayacaklar. 2015 yılı Ocak ayından itibaren Türkiye genelinde bu temsilcilerimiz öncülüğünde şehirlerimizde bilgilendirme konferans, panel düzenleyip ve fotoğraf sergileri açacağız. Artık bu yalan, tüm halkımıza gerçekler sergilenerek anlatılmalıdır. Halkımızı ASİMDER’in yapacağı bu çalışmalarda yalnız bırakmayıp desteklesinler."