Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik’i ziyaret etti.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik’i ziyaretinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın son zamanlarda yapmış olduğu Türk aile yapısını korumaya yönelik çalışmalarına değindi. Atasoy, ’’Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın çalışmaları toplum tarafından ve özellikle iş dünyası tarafından takdirle karşılanmaktadır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, çalışmalarıyla Türk örf ve adetlerini ve aile yapısını korumakla beraber aynı zamanda aile yapımızın yaşamasına da katkı sağlamaktadır’’ dedi.

Müsteşar Çelik ise, Nezaket Emine Atasoy’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakanlığın son zamanlarda yapmış olduğu çalışmalardan bahsetti. Çelik, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak her zaman milletimizin hizmetindeyiz’’ diye konuştu.

Müsteşar Çelik, Nezaket Emine Atasoy’a ziyaretten dolayı teşekkür etti.