Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 28 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’da gerçekleştireceği miting öncesinde vatandaşları otobüs turuyla mitinge davet etti.

16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında Samsun’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ile seçim otobüsünden İlkadımlı vatandaşları 28 Mart Salı günü Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya çağırdı.

16 Nisan’da yapılacak referanduma sayılı günler kala Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla AK Parti teşkilatı tarafından gerçekleştirilen İlkadım turu vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Sık sık otobüsün önünü kesen İlkadımlı vatandaşlar Bakan Kılıç ve Başkan Tok’a evet sloganları ile sevgi gösterisinde bulundular.

İlçe turunda karşılaşılan ilgi karşısında çok mutlu olduğunu belirten Başkan Tok, "İlkadımlı hemşerilerimiz gösterdikleri ilgiyle bir kez daha ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu ispatlamışlardır. Yol boyunca ellerinde ‘evet’ bayraklarıyla bizleri karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ederim. 28 Mart’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl karşılayacağımızın işaretlerini de tüm yurda göstermiş olduk" dedi.